3:15 – Εκδικη… τρείς (και τέταρτο)

19/05/2021

Νεαρός ροκάμπιλος και συμμορίτης με την καρδιά όμως ενός μαρουλιού, αποφασίζει ότι τελικώς το να είσαι συμμορίτης σε αναγκάζει να κάμεις συμμορίτικα πράματα και λέει "ξέρετε κάτι; δεν θέλω να είμαι σε συμμορία και να κάνω συμμορίτικα πράματα".

Φαστ φόργουο έναν χρόνο και ο πρώην ροκάμπιλος, νυν φρη έητζεντ είναι το αστέρι της ομάδας μπάσκετ του σχολείου (άγνωστο πως, δεν ξέρει ούτε να τηνε μπιστάει) και ψιλο-φίλος όλων των συμμοριών ΠΛΗΝ της πρώην δικής του. Αυτό προκαλεί εντάσεις και καταλήγει να δημιουργεί πρόβλημα ακόμα και στην σχέση του με μια 18χρονη 55χρονη.

Η φάση είναι μονόδρομος και στήνεται έτσι ένα σόουνταου που θα το ζήλευε και ο κλην ήστγου στα γουέστερνς, όπου ο πρώην ροκάμπιλος πρέπει να τα χτυπηθεί με τον αρχηγό της πρώην συμμορίας του, που ΙΣΩΣ να είναι μακρινός ανηψός του Γιώργη του Νταλάρα.

Μια ταινία σταθμός στα σχολικά φιλμς, με καστ παντελώς αντίστροφης ποιότητας με αυτήν της ταινίας. Και επίσης, κάποιος να πει στον Μάριο Φαν Πίμπολς ότι το λουκ "μου επιτέθηκε σκύλος και μου έσκισε τα ρούχα λίγο πριν φτάσω στο προαύλιο" δεν πείθει