ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΑΡΑΤΕ – KARATE WARRIOR 6

05/05/2021

ΒΑΡΑΤΕ ΧΛΙΝΚ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΗΒ ΚΟΜΕΝΤΑΡΙ ΕΔΩ: https://youtu.be/yatCjhIEYoc

Είχαμε καιρό να κάνομε λαηβ ΚΟΜΕΝΤΑΡΙ και επιστρέψαμε στην φάση με ενισχυμένο σέταπ, που τώρα σας επιτρέπει να βλέπετε ταυτόχρονα ΚΑΙ τις σκατόφατσές μας. Που τώρα που το σκεπτόμαστε δεν ξέρουμε αν είναι και τόσο καλό δια εσάς.

Σε κάθε περίπτωση, επιστρέφουμε στας Ευρώπας και συγκεκριμένα ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ, διότι ο Στυλιανός Καρακάσης παίρνει το τιμόνι της κινηματογραφικής επιλογής και μας κάνει να αναρωτηθούμε: τι θα γινόταν αν το Καράτε Κιντ ήξερα ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΡΑΤΕ και ήθελε να πάει διακοπές στην Ύδρα;

Η απάντηση είναι απλή και λέγεται Καράτε Γουόριορ 6 ή κάπως έτσι, δεν έχει και τόση σημασία. Σημασία έχει πως αυτό εδώ το έπος δεν έχει τιμηθεί ακόμα απο τον ΕΟΤ, μιας και σύμφωνα με τους κατοίκους της Ύδρας, εκτόξευσε τις ροές του τουρισμούς κατά 0,00000005% / Ίσως και όχι.

Σφιχτή, αποφασισμένη σκηνοθεσία (όχι), εξαιρετικές χορογραφίες πολεμικών τεχνών (ούτε) και ένας κακός που στέκεται δίπλα-δίπλα με τον Νταρθ Βέηντερ ως ένας απο τους καλύτερους κακούς έβερ (ναι. δηλαδή ξεκάθαρα όχι, αλλά που να βρεις κακό στην Ύδρα, οπότε ναι), δείχνουν ότι με τον Στέλιο στο τιμόνι ποτέ δεν θα νυχτώνει.

Μεγάλη Εβδομάδα και νομίσατε ότι θα την βγάλετε χωρίς κινηματογραφική λαμπάδα; ΓΙΑ ΤΙ ΝΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ;