ΜΕ ΓΚΕΣΤ ΤΟ ΠΟΔΚΑΣΤ ΑΡΘΙΜΟΣ ΕΝΑ – MAD FOXES

05/11/2020

Επειδής πιάσαμε τα 50 και βαρύναμε, αποφασίσαμε να κάνουμε μια σειρά απο σερι ποδκαστ με καλεσμένοι που θα διαλέγουν ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ για να μην κουραζόμαστε εμείς.

Πρώτος καλεσμένος μας ο Άκης ο Καπράνος, ελβετικός σουγιάς γενικά, καπετάν Midnight Express ειδικά. Ο Άκης πέρα απο το χουίσκι του, έφερε μαζί του το Mad Foxes, μια ισπανικη εξπλοτέσιο πυροτεχνηματικοβοθρίλα, με ημίτρελους ναζί μηχανόβιους να τα βάζουν με τον ταμία της τοπικής ΔΑΠ της Μαδρίτης.

Ακολουθεί κακός χαμός ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥΛΙ (there's a pattern forming here) το οποίο όμως δεν παίζει και κάποιο συγκλονιστικό ρόλο στην ταινία, μιας και βλεπουμε ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ.

Στα θετικα της ταινιας (ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ), η στραβοκατουρημενη μηχανή με καλάθι του αρχηγου των ανωμαλων ναζι μηχανόβιων, που πάει βαρια-βαρια με 20 χιλιομετρα ανα ωρα, κάνοντας κάθε έφοδο των κακων μια διαδικασια 2 μηνων. ΠΕΡΙΠΟΥ.

Στα αρνητικα του ποδκαστ, η απουσια του Στελιου, που χτυπήθηκε απο σπανια νευρολογικη πάθηση η οποία τονε κρατησε μακρια μας.

Επίσης και. Χέστηκε.