ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ ΣΤΗΝ Π…ΗΠΑ

30/09/2022

Μια ταινία δίχως αρχή και χωρίς τέλος, μια ταινία δράσης που βάζει τα γυαλιά σε άλλες ταινίες δράσης χωρίς σενάριο, μια ταινία που αρχίζει σε τροχοβίλα, σε ΤΡΟΧΟΒΙΛΑ και περιέχει πλασέ γάτας δεν μπορεί, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να είναι κάτι λιγότερο απο υποψήφια για θέση στην πρώτη δεκάδα ταινιών που έχουν περάσει ποτέ απο το φιλμ πι.

Νεαρή ηθοποιός, Σύνθια Ρόθροκ απο τα Πατήσα, μαθαίνει απο τον πατέρα της, μέσω της αδερφής της, που νόμιζε ότι είχε πεθάνει, ο πατέρας όχι η αδερφή της, αλλά και που η αδερφή πεθαίνει μετά, αλλά και η μάνα εδώ που τα λέμε, ότι υπάρχει κάπου ένα ονειροδωμάτιο που το θέλει ένας Νίκος Μαστοράκης με μαλλιά, αλλά ο πατέρας που έχει πεθάνει, πριν πεθάνει της λέει μέσω της αδερφής της που επίσης πεθαίνει αλλά μετά τον πατέρα πως "μην είσαι μαλακισμένη και το αφήσει να πέσει στα χέρια των κομμουναίων το ονειροδωμάτιο γιατί τον ήπιαμε".

Και μετά είναι και ο Γκρίζλι Άνταμς, Σεργκέι τόνε λένε, τι γίνεται εδώ λέει, δουλειά σου του λένε και μετά αυτός πάει και μπαίνει σε μια παρτούζα. Γίνονται κι άλλα θα δείτε.