ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΝΟΥΛΙ: ΑΣΤΑ ΛΑ ΒΙΣΤΑ ΧΑΜΠΙΜΠΙ

03/02/2021

To υπόγειο της Αγίας Ζώνης το κρατάει καρφωμένο στο αρτιφίσιαλ ιντέλιτζενς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα με δαύτο, καθώς αυτήν την φορά αδίστακτη κυρα τρομοκράταινα πέφτει στα χέρια της CIA, η οποία για κάποιο λόγο έχει στο τιμόνι της έναν άγγλο μπάτλερ.

Οι μυστικές περεσίες των ΗΠΑ αποφασίζουν να κάμουν την κυρα τρομοκράταινα μια ρομποτική δολοφονική κιμαδομηχανή, αλλά υπολογίζουν χωρίς τον Ξενοδόχωφ, καθώς ο νυν τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου της λέει "μα καλά, θα κάτσεις εσύ τώρα, κοτζάμ τρομοκράταινα να κάμεις αυτά που σου λένε οι χαμπεργκεράκηδες; Σήκω κοπελάρα μου και πάρε τους τα σώβρακα".

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι στην ταινία ΔΕΝ συμμετέχει ο Γεννάδιος Ξενοδόχωφ, πόσο μάλλον σε έναν τόσο κομβικό ρόλο.

Η κυρα τρομοκράταινα πάντως ξεφεύγει ΟΝΤΩΣ απο τον έλεγχο της παρέας του Άγγλου μπάτλερ, αρχινάει να κάμει χαμό, κάμει το μόντεμ, κάμει κόσπλεη Σιγκ Σιγκ Σπούτνικ, κάμει τον χειριστή ρουκετοβόλου, αλλά τελικώς την λύση δίνει ένας ελεύθερος επαγγελματίας που βρίζει την γυναίκα του επειδής εκείνη δεν ξέρει να ψήνει σοφλάκια.

Στον ρόλο του μικρού μούλου, ο αξέχαστος Πολ Γουόκερ.