Μ.Π.Α.Τ.Σ.Ο.Σ – R.O.T.O.R

27/01/2021

Στο μέλλον, το έγκλημα δεν θα χρειάζεται πολλά. Μόνο έναν ρομποτικό υπέρμπατσο, εναν μύστακα, μια μηχανή και ένα σετ στίκερς απο το Μπλεκ ή το Τρουένο για το κράνος τσιμηχανής.

Τι γίνεται όμως όταν το κορφαίο πρότζεκτ του τμήματος αστυνομικής ρομποτικής της αστυνομικής διεύθυνσης του Ντάλλας βραχυκυκλώνεται απο μια ροκαμπιλάδικη τσατσάρα και βγαίνει στους δρόμοι του σήμερα;

Της πουτάνας το μαγκάλι γίνεται, αυτό γίνεται. Ο ρομποτικός υπέρμπατσος και ανά διαστήματα μέλος των Βίλατζ Πήπολ ξυπνά με νεύρα, αρπάζει μια ματσοσικλέτα που την έχουνε βάλει στην έκθεση μηχανών της αντιπροσωπείας Νικ. Ι. Θεοχαράκη και βγαίνει όξω για τσαμπουκά.

Μοναδικό εμπόδιο που θα βρει μπροστά του; Ο στιβαρός καμπόης αλλά και λαμπρός αστυνομικός επιστήμονας κύριος Κρυοσίδερος, που όταν δεν βρίσκει δώρο ένα γκάνι με την Καθημερινή του, οδηγά άτσαλα και κατασκευάζει ρομπότ που κάνουν γιόγκα. Στο πλευρό του, η εξίσου σπουδαία επιστημόναινα κυρία Στηλ, που κλέβει την παράσταση στην τελική ευθεία αυτής της λαμπρής κινηματογραφικής δημιουργίας.

O R.O.T.O.R είναι ένας μπάτσος με πάθος. Εσείς; Που ναι οκ, όχι δεν είστε, απλά θέλαμε να θέσουμε αυτό το ερώτημα. Νταξει, δεν ήταν και το καλύτερο ας το ξεπεράσουμε.