Σταρ Γιορς – Χρονο… μπουρδουκλώματα

17/03/2021

O κορφαίος των κορφαίων, ο σπουδαιότερος Ρεμπ απο όλους τους Ρεμπ και με διαφορά ο μεγαλύτερος Μπράουν σε αξία, επισκέπτεται για δεύτερη φορά το υπόγειο της Κυψέλης, αυτήν την φορά φορώντας ακόμα λιγότερα ρούχα.

Οπλισμένος με ένα γούνινο βρακί, ένα ρόπαλο και μια μνημειώδη ικανότητα να τα γράφει όλα στα παπάρια του, ανεξαρτήτου κατάστασης, ο καλος μας Ρεμπ μεταμορφώνεται σε Γιορ και πάει για σκληρή πεζοπορία στην Τουρκία με σκοπό να ανακαλύψει τις ρίζες του.

Παραδόξως για ξεβράκωτο βιαστή δεινοσαύρων, η σκούφια του είναι οριακά βασιλική, μιας και οι γονείς του ήσαντο μέλη μιας πολύ σένιας φουτουριστικής φυλής, αλλά αυτός δεν καίγεται και τόσο γενικά, αρκεί να πιάνει και κανένα κώλο. Α ναι, σπόηλερ αλέρτ.

Στο πλευρό του, ο μακαρίτης Νίκος Κακαουνάκης και μια ξαδέρφη του Σάββα Κωφίδη, η οποία έχει ξεκάθαρα anger management issues, αλλά μετά βλέπεις ποιον γουστάρει και λες "ναι οκ, τα έχει τα δίκια της, ο τύπος είναι πολύ μαλάκας αδερφάκι μου".

Θα τα καταφέρει ο Γιορ να πει παραπάνω απο δύο ατάκες με την κανονική του φωνή; Είναι η ρόμπα του Όβερλορντ πιο σένια απο τις πυγμαχικές ρόμπες των ταινιών Ρόκι; Και τελικά γιατί τρώνε ψόφιες τσιπούρες; Αυτά και άλλα πολλά στο νέο μας πόδκαστ.

ΝΤΟΝΤ ΜΙΣ ΙΤ.